ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Borcu ispatlasınlar cebimden ödeyeceğim...

Büyükkarcı: Borcu ispatlasınlar cebimden ödeyeceğim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Borcu ispatlasınlar cebimden ödeyeceğim...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, sosyal medyada katıldığı yayında kulübün borcu ve Ufuk Sarıca ile ilgili iddialara çarpıcı açıklamalarla cevap verdi.

Büyakkarcı, "Borcumuzun 100 milyonu aştığı iddiasını kimlerin çıkardığını herkes biliyor. Kulübümüzün borcu 81 milyon TL. Hodri meydan diyorum. Bu iddiaları çıkaran ispatlasın. O parayı cebimden ödeyeceğim. Çıkıp özür dilesin ve bu camiadan elini çeksin" dedi.
Büyükkarcı, Ufuk Sarıca'nın 650 bin doları net olmak üzere 1 milyon 100 bin dolarlık sözleşmesi olduğuna dair iddialara da cevap verirken, Ufuk Sarıca'nın maliyetinin sponsor Yaşar Holding'den gelen 12 milyon TL'nin yüzde 64'üne denk geldiği iddialarını da yalanladı.
Başkan Büyükkarcı, "Bu dedikoduları çıkaranlar bilgisiz ve cahil. Türkiye'de Türk antrenör ve oyuncularla döviz üzerinden sözleşme yapılamıyor. Bunu bile bilmiyorlar. Ufuk hocanın ücreti o söylenenlerin çok çok aşağısında. Bu dedikoduları kimin çıkardığını herkes biliyor. Hodri meydan diyorum. Bu iddiaları ispatlarsa ben o parayı cebimden ödeyeceğim. Çıkıp özür dilesin ve bu camiadan elini çeksin. Bu söylenenlerin Ufuk hocanın sözleşmesiyle hiçbir alakası yok. Gurur duysun Karşıyaka'yı Milli takım hocası çalıştırıyor. Biraz vizyon lazım" dedi.
Basketbolda takıma borçlarının olmadığını vurgulayan Büyükkarcı, futbolda ise 2 ay geriden geldiklerini açıkladı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı, "Oyuncularımızla görüştük. Hiçbir şekilde mağdur etmeden sezonu kapatacağız. 2.5 senedir görevdeyim Mesut Toros dahil, diğer hocalar da olmak üzere hiç kimse futbol takımından alacaklı olarak ayrılmadı. Hiç kimse merak etmesin ayrılmayacak da" dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ: Çınarlarımızın sağlığı her şeyden önemli
Sonraki Haber Başkan Tugay talimat verdi, metruk binalar yıkıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?