ANA SAYFA > SPOR > Bülent Zeren söyleşiyle anılacak

Bülent Zeren söyleşiyle anılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bülent Zeren söyleşiyle anılacak

Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli spor hekimleri arasında gösterilen Dr.Bülent Zeren ölümünün dördüncü yılında “Anılarla Bülent Zeren” söyleşisiyle anılacak.

Dr.Bülent Zeren ölümünün dördüncü yılında 8 Şubat 2024 Perşembe günü, saat: 18:00’de Çatı Bostanlı’da yapılacak söyleşi ile anılacak. Hayatının 30 yılını Karşıyaka’ya adayan ve Karşıyaka Spor Kulübü Müzesi’nin kurucularından olan Op. Dr. Bülent Zeren Araştırmacı-Yazar Bedri Cumhur Doğu’nun moderatörlüğünde, ortopedi ve travmatoloji alanının duayen isimlerinden Prof. Dr. Veli Lök ve Karşıyaka efsanelerinden, teknik direktör Hüseyin Hamamcı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Anılarla Bülent Zeren” seminerinde anılacak. Bedri Cumhur Doğu, Karşıyaka Belediyesi ve Karşıyaka Spor Kulübü işbirliğiyle gerçekleşecek söyleşiye tüm İzmirlilerin davetli olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay, İzmir Tabip Odası'nı ziyaret etti
Sonraki Haber 25 yıllık sorun çözüldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?