ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Tarık Avrupa Şampiyonası'nda ringe çıkıyor

Bostanlısporlu Tarık Avrupa Şampiyonası'nda ringe çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Tarık Avrupa Şampiyonası'nda ringe çıkıyor

Bostanlıspor’un Türkiye Şampiyonu yıldız muaythai sporcusu Tarık Ziya Şenaras Avrupa Minik, Yıldız, Genç ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile ringe çıkacak.

Ankara’da  bugün başlayan, 28 Marta kadar sürecek olan Avrupa Minik, Yıldız, Genç ve U23 Erkekler Muaythai Şampiyonasında ay yıldızlı formayı giyecek olan Bostanlıspor’un şampiyon sporcusu Tarık Zİya Şenaras, ringe çıkacağı günü iple çekiyor. Buı akşam çekilecek kura ile rakibi  belli olacak yıldız sporcunun antrenörü Aytaç Uyanıker, "İyi bir kura madalya şansı demek. Kura sonucunu bekliyoruz. Ring için tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık. Ülkemize Avrupa Şampiyonasında madalya hediye etmek istiyoruz. Bostanlıspor'u bu şampiyonada da en iyi şekilde ay yıldızlı formamızla temsil edeceğiz" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Nevruz coşku ile kutlandı
Sonraki Haber Bostanlısporlu iki sporcu 1.'lik kürsüsünde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?