ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Deniz okulunu şampiyon yaptı...

Bostanlısporlu Deniz okulunu şampiyon yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Deniz okulunu şampiyon  yaptı...

Bostanlıspor erkek masa tenisi takım oyuncusu Can Denlz İşcanoğlu, öğrenim gördüğü okulunun masa tenisi turnuvasında şampiyon olmasını sağladı.

Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Minikler Okul Turnuvası"nda sahaya öğrenin gördüğü Bahçeşehir Çiçekliköy Kampüsü minik masa tenisi takımıyla çıktı ve tüm maçlarını kazanarak takımın şampiyonluk kupasını almasını sağladı.
Bostanlıspor Masa Tenisi antrenörü Mustafa Kazım Şaşmaz, sporcularının okul takımlarında başarılı sonuçlar aldıklarını ifade ederek, "Bostanlıspor kulüp olarak İzmir'de alternatif sporlarda okul-kulüp iş birlikteliğini en iyi şekilde yapan amatör spor kulübüdür. Sporcularımız hem takımlarında, hem de okudukları okullarında sporda başarılı olmaktadır ve olmaya da devam edecektir.  Bostanlısporlu Can Denlz İşcanoğlu okulunu en iyi şekilde temsil ederek  Şampiyon oldu. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kitap bağışladılar, müziği doyasıya dinlediler
Sonraki Haber Yazarımız Yılmaz Durmaz'a ödül...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?