ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçerek 2. oldu

Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçerek 2. oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçerek 2. oldu

Bostanlıspor'un master yüzücüsü Servet Ateş bu kez de Alanya'daki Uluslararası Yüzme Yarışmaları'nda Rus rakiplerini geçerek ikincilik kürsüsüne çıktı.

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun Rusya Yüzme Federasyonu iş birlikteliği sonucunda Alanya Keykubat Plajı’da düzenlenen, genellikle Rus yüzücülerin katıldığı Uluslararası X Waters Masterler Yüzme Yarışmaları sona erdi.
Alanya’da bugün yapılan 1 mil mesafeli Yüzme Yarışmasında Bostanlıspor adına katılan Servet Ateş, 60+ kategorisinde Rus rakiplerini geçerek, Rusya’nın bu kategorideki önemli yüzücüsü Victor Kuzin’in ardından 00.51.23'lük derecesi ile ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Dün (11 Mayıs) yapılması gereken 5 km. Yarışması fırtına, yağmur ve yüksek dalgalar nedeniyle yapılamadığından yarışmalar 12 Mayısa ertelendi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anneler Günü'nde 35. kez Zübeyde Anne’ye koştular! 
Sonraki Haber Zübeyde Hanım kabri başında anıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?