ANA SAYFA > SPOR > Bostanlısporlu Ateş, Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçti

Bostanlısporlu Ateş, Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlısporlu Ateş, Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçti

Bostanlıspor'un İstanbul Boğazı'ndaki Uluslararası Boğaziçi Yüzme Yarışması 18. olarak büyük başarı elde eden veteran yüzücüsü Servet Ateş bu kez de Çanakkale Boğazı'nı yüzerek geçti.

Bir ay içinde peş peşe katıldığı Van Gölü Yarışı, Uluslararası Boğaziçi Yüzme Yarışması'nın ardından bugün de Çanakkale Boğazı yarışına katılan ve 19. olan Bostanlısporlu Servet Ateş, mutluluğunu şu sözleriyle dile getirdi:
"30 Ağustos 2023 Zafer Bayramını daha da anlamlı kılan Çanakkale Yüzme Yarışıyla iki kıtayı yüzerek birleştirip Eceabat ‘dan Deniz Komutanlığı Müzesine kadar  (yaklaşık 7km.) 801 yerli yabancı yüzücüyle yüzdük. 1 saat 27 dakikada bitirdiğim yarışmada kendi kategorimde 19. oldum. Böylece İstanbul Boğazı'ndan sonra Çanakkale Boğazını yüzerek geçmek hayalim de gerçekleşti. Çanakkale ancak yüzerek geçilir. Emeği geçenlere teşekkürler."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Seferihisarlılara ucuz et müjdesi
Sonraki Haber Karşıyaka Ömer Alper transferini açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?