ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan Kültürpark'ta Oryantiring Şenliği

Bostanlıspor'dan Kültürpark'ta Oryantiring Şenliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan Kültürpark'ta Oryantiring Şenliği

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Gençlik Spor İzmir İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla Kültürpark’ta “İzmir Oryantiring Şenliği” düzenledi.

24 Ekim Cumartesi günü, korona virüs tedbirleri doğrultusunda tüm sağlık önlemlerinin alınarak kısıtlı sayıda sporcu ile ilk kez yapılacak oryantiring şenliğinin tüm hazırlıklarının tamamlandı. Bu konuda Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy şu açıklamayı yaptı:
“9 Eylülde yapmayı planladığımız ancak Kültürpark’taki yoğunluk nedeniyle 24 Ekime aktardığımız Oryantiring Şenliğimizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında yaparak büyük bir anlam kattık.  Korona virüs önlemleri kapsamında tüm sporcularımız, hakemler ve yöneticilerimiz haritada belirlenen alanlara HES kodları ile ateşleri ölçülerek maskeli olarak girebilecek. Yarış anı dışında tüm sporcular maskelerini takacak. Şenliğe de kısıtlı sayıda sporcu katılacak, sosyal mesafeye kesinlikle uyulacak.”
Başkan Erboy, İzmir Kültürpark Alanında ilk kez böylesine anlamlı bir organizasyona imza attıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Bu konuda bize destek veren Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımız Hacer Akyüz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, Gençlik Spor İl Müdürümüz Murat Eskici başta olmak üzere, İzmir BŞB Gençlik ve Spor Daire Başkanı hakan Orhunbilge, İzmir Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Aris, Genel koordinatörümüz Cengiz Altun’a çok teşekkür ederiz. Amacımız İzmir’de askeri bir spor branşı olarak bilinen ancak koşarak oynanan satranç olarak tabir edilen oryantiring sporunu doğru tanıtmak, eğitimli antrenörler eşliğinde yapılmasını sağlamak ve milli takımlarımıza yeni sporcular yetiştirmek” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uçurtma kağıdından Nikon makinesine
Sonraki Haber Enver Aysever ile okuryazarlık atölyesi başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?