ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'dan her yaş grubuna masa tenisi daveti...

Bostanlıspor'dan her yaş grubuna masa tenisi daveti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'dan her yaş grubuna masa tenisi daveti...

Bostanlıspor masa tenisinde alt yapıya önem vererek, sporcu yetiştirmeyi ilke edindi. Minik kategorisinden başlayıp, küçük, yıldız, genç ve yetişkinler olarak çalışmalarını pazar günü haricinde her gün Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapan Bostanlıspor Masa Tenisi sporcuları katıldıkları il ve bölge turnuvalarıyla şampiyonalarda "iyi sporcu"ya örnek olmak için mücadele ediyor.

Alt yapılarda sportif başarıdan çok, sporda eğitimin ve spor ahlakının önemli olduğunu vurgulayan Bostanlıspor Yönetim kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, "Öncelikle ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünden hareket ederek, “Ben Sporcunun Zeki, Çevik Ve Ahlaklısını Severim" sözünü asla unutmuyor ve bunu da tüm sporcularımıza ezberletiyoruz. Turnuvalarda 8-10 yaşındaki sporcularının kazanması için her türlü yolu deneyen, bağırıp çağıran, veli ve hakemlerle kavga eden antrenörlerin artık masa tenisi ve tüm sporlarda yerinin olmadığını düşünüyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğünün görev verdiği il temsilcileri, gözlemci ve hakemlerin de bu tip olaylara meydan vermemesini diliyoruz. Bostanlıspor olarak her zaman söylediğimiz gibi fair play olgunu ön plandadır. Biz sporcularımıza bunu aşılıyoruz. Çalışarak da kazanılması gerektiğinin bilincinde olan sporcularımıza il çapındaki turnuvalar tecrübe oluyor" dedi.
Antrenör Mustafa Kazım Şaşmaz yönetiminde çalışan Bostanlıspor Masa Tenisi sporcularının kısa sürede masa tenisini severek oynadığını da sözlerine ekleyen İlkay Özçelik, bu sporu yapmak için her yaş grubunun uygun olduğunu en son yetişkinlerin de aralarına katıldığını sözlerine ekleyerek, masa tenisi oynamak isteyenleri Bostanlıspor'a davet etti.   

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay'dan ilçe belediye başkanlarıyla zirve
Sonraki Haber Karşıyaka’da dirençli kent için uluslararası iş birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?