ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da yaş ortalaması düştü!..

Bostanlıspor'da yaş ortalaması düştü!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da yaş ortalaması düştü!..

En küçük sporcusu 3 yaşında cimnastikçi olan Bostanlıspor'da yeni bir sporcu gelmesiyle birlikte yaş ortalaması da düştü...

Bostanlıspor Masa Tenisi Antrenörü Mustafa Kazım Şaşmaz'ın 18 aylık torunu Asil Yiğitgel masa tenisine başlayınca "En küçük Sporcu" unvanını da aldı.
Bostanlıspor Masa Tenisi antrenörü Mustafa Kazım Şaşmaz, torunu Asil'in Bostanlıspor Kulübündeki masa tenisi antrenmanlarına babasıyla ve kendisiyle zaman zaman geldiğini ve merak sardığını ifade etti.
Mustafa Kazım Şaşmaz, "Torununum masa tenisine merakını fark edince ona en küçük ve en hafif raketi alarak masa boyunu küçülterek çalıştırmaya başladım. Çok sevdi. Raketini alınca tüm oyuncaklarını bırakıyor ve topla oynamaya başlıyor. Zaman zaman da Bostanlıspor'a geliyordu. Forma istedi ve formasını da aldık. Artık bizim en küçük sporcumuz oldu" dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu çay içti, vaatlerini anlattı
Sonraki Haber Muhteşem Kızılay ekibi Ramazan’da iş başında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?