ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da tenis alt yapı atağı...

Bostanlıspor'da tenis alt yapı atağı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da tenis alt yapı atağı...

Karşıyaka'nın spor yelpazesi en geniş olan amatör spor kulübü Bostanlıspor Spor Kulübü, alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Bostanlı'dan Karşıyaka ve Türk Sporuna çeşitli spor branşlarında yepyeni yıldız sporcular kazandıran ve kazandırmaya da devam eden Bostanlıspor 6-10 yaş grubu tenis alt yapısını yeniden yapılandırdı ve "Teniste alt yapısından yeni yıldızlar yetişecek" projesini başlattı. 
Bostanlı Gode Cengiz Tenis Kortlarında çalışmalarını hafta içi ve hafta sonu sürdüren Bostanlıspor tenis alt yapı ve yarışmacı takım sporcularına yenilerinin eklenmesi için "Benim Mahallem, Benim Okulum, Benim Kulübüm"  projesini daha da genişletmeyi amaçladıklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "amacımız zengin sporu imajını yok ettiğimiz teniste yepyeni yıldızları kazanabilmek. Bu nedenle tenisi en doğru şekilde bilimsel olarak eğitecek kadroları kurduk. Sadece spor değil, yaşam eğitimini de vermeye özen gösterdiğimiz Bostanlıspor Spor Okullarımızda alt yapılarımızın en büyük amacı yeni yetenekleri keşfetmek, Karşıyaka başta olmak üzere Türk Sporuna yepyeni yıldızları kazandırabilmek" dedi.
Bostanlıspor'a kayıtlar devam etmekte olup, 0 544 7351912 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alınabilinir. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu: Gezmedik mahalle bırakmayacağız
Sonraki Haber İzmir'de depreme dayanıklı mahalleler için 4 buçuk milyarın üzerinde kaynak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?