ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'da Anneler Günü kutlaması...

Bostanlıspor'da Anneler Günü kutlaması...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'da Anneler Günü kutlaması...

Bostanlıspor futbol okullarında geleceğin futbolcu adayları Anneler Günü'nü saha içinde kutladı ve anneleriyle gününü anısına fotoğraf çektirdi.

Bostanlıspor Yönetim Kurulu Üyesi, futboldan sorumlu başkan yardımcısı ve futbol takımları koordinatörü Behiç Basatuğrul, Bostanlıspor yöneticisi ve Futbol A Takım Sorumlusu Taner Çınar ile antrenörlerin hazır bulunduğu anneler günü kutlamalarında annelerine çift kale gösteri maçı yapan ve maç sonunda da hediyelerini vererek "Anneler Günü"nü kutlayan Bostanlıspor alt yapı takımları ve futbol okulları sporcuları "Bugün çok mutluyuz. Annelerimizin bu anlamlı gününü kutladık ve onlar için maç yaptık" dediler. 

Bostanlıspor'un önemli günleri sahada kutlamayı bir alışkanlık hale getirdiğini ifade eden Behiç Basatuğrul, "Bu gün, diğer günler kadar önemli. Anneler dünyanın en kutsal varlıkları. Hepsini saygıyla anıyor ve anneler gününü kutluyoruz" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu kez Karşıyaka-Kambachora maçı yarıda kaldı
Sonraki Haber Anneler Günü'nde 35. kez Zübeyde Anne’ye koştular! 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?