ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'a Oryantiring’de bu kez Türkiye İkinciliği geldi

Bostanlıspor'a Oryantiring’de bu kez Türkiye İkinciliği geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'a  Oryantiring’de bu kez Türkiye İkinciliği geldi

Oryantiringde en son kurulan takım olmasına karşın büyük başarılara imza atan Bostanlıspor bu kez de K8 ve E10 kategorisinde 2 sporcusu ile dereceye girdi.

Afyon’da yapılan Türkiye Şampiyonası 3. Kademe U14 Yarışmalarında, Tilda Arslan K8 kategorisinde Türkiye İkinciliğine imza atarken, Alvin Arslan da E10 kategorisinde ilk on içinde yer aldı ve 5. Olarak başarılı bir yarış çıkardı.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, oryantiringde az sporcularının olmasına karşın her kategoride birer ikişer sporcuylarıyla ses getirmeye devam edeceklerini ifade ederken, Karşıyakalıları Bostanlıspor ve pilot takımları Karşıyaka Starları ile İzmir AES de oryantiring yapmaya davet etti.
Erboy, oryantiringdeki başarının daha da büyük olacağını sözlerine eklerken, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz ve oryantiring teknik danışmanı Cengiz Altun, antrenörleri Büşra ve Harun Altun’a de teşekkür etti. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor MuayThai’de 2 şampiyonluk, 3 ikincilik
Sonraki Haber Göz Hastanesi ve Göz Sağlığı Merkezlerinde Hangi Tedaviler Uygulanmaktadır?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?