ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a Oryantiringde 3 Türkiye Şampiyonluğu...

Bostanlıspor’a Oryantiringde 3 Türkiye Şampiyonluğu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a Oryantiringde 3 Türkiye Şampiyonluğu...

Çorum’da sona eren Türkiye Oryantiring Şampiyonasında Bostanlıspor 3 birincilik elde etti. 4 sporcusu ile şampiyonaya katılan Bostanlıspor yine adını duyurdu.

Çorum Çatak Tabiat Parkında yapılan Türkiye Oryantiring Şampiyonası’nda Bostanlıspor’un milli sporcusu Büşra Altun ilk iki gün şampiyon olarak genel klasmanda da Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek genel klasmandaki birinciliğini korudu.
K21A Kategorisinde 43 sporcu arasında şampiyon olan Büşra Altun’un yanı sıra Bostanlıspor’un diğer sporcuları kürsüye çıkmamasına karşın başarılı dereceler elde etti. K55’de Gülşeker Altun genel klasmanda 4. sırayı elde etti. İki yaş büyüklerle mücadele eden Eymen Vatansever E16B yarışında   165 sporcu arasında 15. sırada yer buldu. Ezo Er ise K18A yarışında beklenen başarıyı şanssızlık sonucu ilk gün sakatlanarak elde edemedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'ye kötü haber...
Sonraki Haber Feruz Bozaslan’ın hayatından yola çıkılarak kitap yazıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?