ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor'a masa tenisinden 3.lük...

Bostanlıspor'a masa tenisinden 3.lük...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor'a masa tenisinden 3.lük...

Gençlik Spor İzmir İl Müdürlüğü Masa Tenisi Temsilciliği tarafından düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası'nda Bostanlıspor üçüncü oldu.

9 Eylül Kurtuluş Kupası Masa Tenisi Turnuvası'nda Bostanlıspor'un yıldız masa tenisi sporcusu Doruk Cihanoğlu, yıldız erkeklerde 3. olarak kürsüye çıktı.
Bostanlıspor Masa Tenisi Sorumlu Yöneticisi ve antrenörü Ebru Dıvrak, sporcularının her geçen gün yarışma heyecanını üzerinden attığını ve tecrübe kazandıkça da kürsüde yer almaya başladıklarını ifade ederek, "Bu kez de 9 Eylül Kurtuluş Kupası'nda Doruk Cihanoğlu kürsüye 3. olarak çıktı. Bostanlıspor olarak masa tenisinde de hedefimiz var ve bu hedefe emin adımlarla kendi yetiştirdiğimiz sporcularla yürüyoruz" dedi.
Dıvrak, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yıldız Erkek 3. olan sporcusu Doruk Cihanoğlu da kutladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da sünnet şöleni
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Mutfak Sanatları Merkezi’ne anlamlı ödül

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?