ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’a Azeri antrenör…

Bostanlıspor’a Azeri antrenör…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’a Azeri antrenör…

İzmirlilerle ragbi sporunu tanıştıran ve 2 kez Türkiye Şampiyonluğu, bir kez de Türkiye İkinciliğini Karşıyaka’ya getiren Bostanlıspor bayan ragbi takımının başına Azeri antrenör getirdi.

Bayan ragbi takımına Ege Üniversitesi’nde öğrenimlerini, sürdüren 13 yeni oyuncu aldıklarını ifade eden Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Ekibimizin başına antrenör olarak uluslararası antrenör sertifikasına sahip olan Azerbeycanlı Mahdi Norouzi’yi getirdik. İran’da da çalışan ve başarılı sonuçlara imza atan yeni antrenörümüzle ilk antrenmanımızı Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahasında yaptık. Yeni ekibimizle de yeni şampiyonlukları Karşıyaka’ya getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bostanlıspor bayan ragbi takımını daha önce Fransız antrenör Loic Talhouet’in çalıştırdığını ve bu kez Azeri Mahdi Norouzi’yle yola devam edeceklerini ifade eden Başkan Avni Erboy, “Ragbide başarılarımıza yenilerini eklemek istiyoruz. Sabırla, inançlı olarak yolumuza devam edeceğiz. Her zaman, her branşlarımızda olduğu gibi fair play çizgisinden hiçbir zaman uzaklaşmadan daha iyi sonuçlar için sahaya çıkacağız. Her maçımızda da rakibe, hakeme, federasyonumuza saygı duyarak mücadelemizi spor için yapmaya devam edeceğiz. Genç kızlarımızı ragbiyle tanıştırdık ve yenileriyle de tanıştırmaya devam edeceğiz. Bir misyonu üstlendik. İyi bir vizyon sahibi olduk ve bunu sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bostanlıspor bayan ragbi takımı çalışmalarını Bostanlıspor Gode Cengiz Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında hafta sonları yapacak.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Lige verilen arayı iyi geçirdik
Sonraki Haber Kaf Kaf filede sezonun son maçına çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?