ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor tenis de senyör takımı kuruyor

Bostanlıspor tenis de senyör takımı kuruyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor tenis de senyör takımı kuruyor

Türkiye Tenis Federasyonu’nun düzenleyeceği Türkiye Şampiyonalarının yanı sıra senyörler Turnuvalarına katılma kararı alan Bostanlıspor, kadın ve erkek senyör tenis takımı kuruyor.

Haftanın belirli günleri Bostanlı’da, Gode Cengiz Tenis Kortlarında antrenörler Serhan Ekecan ve Pelin Kalyoncu Ekşisu yönetiminde senyör takımlarının çalışma yapacağını ifade eden Bostanlıspor Kulüp Başkanı Avni Erboy, “amacımız tenisi daha geniş kapsamlara yaymak ve her yaştaki insanları kortları çekerek onlara öncelikle spor yaptırmak sonra da yaptıkları spor branşından keyif almalarını, eğlenmelerini sağlamak. Bunları gerçekleştirdikten sonra da Türkiye tenis Federasyonunun düzenleyeceği şampiyona ve turnuvalara katılmak. Bu konuda TTF’na gerekli vecibelerimizi yerine getirdik. TTF nezdinde resmi bir tenis kulübüyüz.  Tüm yaş gruplarında olduğu gibi bundan böyle İzmir ve Türkiye Şampiyonalarında da senyör tenisçilerimizle Bostanlıspor’un adını teniste de duyurmaya çalışacağız” dedi. 
Erboy, Bostanlıspor’a tenis takımlarında oynamak isteyen 8 yaşından itibaren, tüm yaş grupları ve kendisini genç hissedenleri kortlara davet etti. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yasaklar ve Kaf Sin Kaf!
Sonraki Haber Mandıra Filozofu Dünya Çevre Günü’nde Karşıyaka’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?