ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiring’de 2 Türkiye Şampiyonluğu elde etti

Bostanlıspor Oryantiring’de 2 Türkiye Şampiyonluğu elde etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiring’de 2 Türkiye Şampiyonluğu elde etti

Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Oryantiring Şampiyonası 16 yaş üstü 1. Kademe Yarışmaları Kocaeli’nde yapıldı ve Bostanlıspor iki Türkiye Şampiyonluğu ile bir Türkiye İkinciliği elde etti.

Yağışlı havada, balçık kaygan çamur içindeki parkur ve zorlu hava şartlarında yapılan yarışmalara 6 sporcu ile katılan ancak ikisinin rahatsızlanması sonucu yarışamadığı şampiyonada Bostanlısporlu Gülşeker Altun K55 kategorisinde iki yarışta da şampiyon oldu, genel klasmanı da ilk sırada tamamladı. İki kez Türkiye Şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Toplam puanlamada da ilk sırada yer aldı.
3.5 kilometrelik parkurda koşulan K40 kategorisinde de Gülhatun Arslan 1.42.13’lük dereceyle Türkiye İkincisi oldu.
2. Kez anne olan ve doğum sonrası ilk yarışına katılan Büşra Altun K21 kategorisinde 42 sporcu arasında 10. Olma başarısını gösterdi. 
Bostanlıspor’un kardeş kulübü Altunspor başkanı Cengiz Altun da E50 kategorisinde İzmir’e bir başka Türkiye Şampiyonluğu getiren diğer sporcu olarak üç şampiyonluk toplamda da birincilik elde ederek adeta destan yazdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TMK çalışmalarına başladı
Sonraki Haber LÖSEV, gönüllüleriyle Gönüllüler Günü programında buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?