ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor MuayThai’de 2 şampiyonluk, 3 ikincilik

Bostanlıspor MuayThai’de 2 şampiyonluk, 3 ikincilik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor MuayThai’de 2 şampiyonluk, 3 ikincilik

Muay Thai Federasyonu’nun Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği Muay Thai 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Muay Thai Ege Bölge Şampiyonası Atatürk Stadı Boks Salonunda yapıldı.

İzmir’in yanı sıra Uşak, Afyon, Aydın, Manisa’dan toplam 330 sporcunun katıldığı şampiyonada Bostanlıspor 5 sporcusu ile mücadele etti. Bostanlıspor beş sporcusuyla mücadele ettiği finallerde 2 birincilik, 3 ikincilik kazandı.
Bostanlıspor’dan Abdullah Şeker Minikler 42 kiloda şampiyonluğu elde ederken, ikinci şampiyonluk da Tarık Ziya Şenaras’tan geldi. Yıldız Erkekler 42 kiloda zirveye çıkan Şenaras’tan sonra bir başka şampiyonluk beklenen Bostanlıspor’un sporcusu Can Habacı finalde 3 raunt açık ara önde götürdüğü maçı son 4 saniyede burnunun kanamasıyla doktor raporu sonucu kaybetti ve ikincilikle teselli buldu.
Yaşar Atik minik erkekler 42 kiloda, Nusret Gökmen Başay üst genç erkekler 60 kiloda ikinci oldu.  Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy Muay Thai’de ses getiren bir kulüp olduklarını ifade ederken, “bize güç veren Karşıyaka Halk Eğitim Müdürümüz Suat Korkmaz’a çok teşekkür ederiz. Ayrıca sporcularımızı ve onları maçlara hazırlayan antrenörümüz Aytaç Uyanıker’i de başarıları nedeniyle kutluyorum” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Denizspor yenildi, Bahçelievler zirvede rahatladı
Sonraki Haber Bostanlıspor'a Oryantiring’de bu kez Türkiye İkinciliği geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?