ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Masa Tenisi'nde hedef büyüttü...

Bostanlıspor Masa Tenisi'nde hedef büyüttü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Masa Tenisi'nde hedef büyüttü...

Bostanlıspor Masa Tenisi'nde hedef büyüttü... Yeşil kırmızılı ekip büyük erkekler takımı kurarak lige katılma kararı aldı.

Masa Tenisinde kısa zamanda elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği sporcular ile bu sporda ön sıralarda yer alan Bostanlıspor, antrenörü Mustafa Şaşmaz ile büyük erkekler takımı kurma kararı aldı. +18 sporcuları ile lige katılmayı amaçladıklarını ve bu konuda da çalışmalara başlayıp, takımı tamamlama aşamasına geldiklerini belirten Bostanlıspor  yönetim kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, "Masa Tenisi sporunu faaliyete geçirdiğimizden bu yana tamamen yetiştirici kulüp unvanını elde ettik. İl ve bölge birinciliklerinde başarılı sonuçlar alarak kürsüye çıktık. Alt yapılarda gerek kadınlar ve gerekse erkeklerde etkili olmamız, sporcularımızın ilerleyen yaşlarını göz önünde bulundurmanın yanı sıra +18 yetişkinlerin de bu sporu kulübümüzde yapmaya başlamaları bizi Büyük Erkeklerde takım kurma aşamasına getirdi. Lige katılma kararı aldık, böylelikle de hedefimizi büyüttük. Bostanlıspor forması giymek isteyen masa tenisi severlerini bekliyoruz. Pazar haricinde her gün takım çalışmalarımız antrenörümüz Mustafa Şaşmaz yönetiminde devam ediyor" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metin Aşıkoğlu O.O'da İstiklal Marşı'nın kabul edilmesi kutlandı
Sonraki Haber Çiftçioğlu, Niğdelilerle bütünleşti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?