ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Avrupa Muaythai Şampiyonası’na katılıyor

Bostanlıspor Avrupa Muaythai Şampiyonası’na katılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Avrupa Muaythai Şampiyonası’na katılıyor

Son dönemlerde Muaythai sporunda büyük başarı elde ederek,sporcuları kürsüye çıkan Bostanlıspor, Avrupa Muaythai Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Muaythai Şampiyonası’na 4 sporcusu ile katılıyor.

Şampiyonada Veysel Dikmen, Doğukan Günay, Ahmet Fikret Belpınar ve masterlerde de antrenör Aytaç Uyanıker ile Karşıyaka'yı temsil edecek olan Bostanlıspor bugün başlayacak şampiyonada iyi kura çektiği an derece de bekliyor.
Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 28 branşta tescili olan ve imkanları ölçüsünde daha fazla branşla spor yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, “İl birincilikleri, Türkiye Şampiyonaları derken şimdi hedefte Uluslararası arena var. Avrupa Şampiyonası niteliğini taşıdığını ifade edilen Antalya’daki şampiyonada sporcularımızın tecrübe kazanmalarını amaçlıyoruz. Derece gelirse de elbette çok mutlu olacağız” dedi.   
3 sporcusunu şampiyonaya hazırlayan, kendisi de masterlerde ringe çıkacak Bostanlıspor başantrenörü Aytaç Uyanıker, şu bilgiyi verdi:
“Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Muaythai Federasyonu (IFMA) ve Avrupa Muaythai Federasyonu (EMF) faaliyet programına konulan Avrupa Muaythai Federasyonu Uluslararası Antalya Muaythai Açık Kupası Antalya’da başlıyor. Türk sporcularının uluslararası düzeyde kendilerini denemeleri, tecrübe kazanmaları, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında daha başarılı olabilmeleri amacıyla katılıyoruz. İnşallah iyi sonuçlarla Karşıyaka’ya döneriz.”
Şampiyonanın tartıları, toplantıları ve konaklamalarıyla maçları Antalya Kervansaray Lara Hotel’de yapılacak. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hak Merkezi Karşıyaka'da açıldı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Hollanda'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?