ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor antrenmanında doğum günü…

Bostanlıspor antrenmanında doğum günü…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor antrenmanında doğum günü…

İzmir 1. Amatör Lig maçlarına soğuk havalara karşın çalışmalarına hız veren Bostanlıspor’un son çalışmasında sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Bostanlıspor A Takım yardımcı antrenörü, Kadın Futbol Takımının teknik Sorumlusu Tolga Akman’a şube sorumlusu Taner Çınar, teknik direktör Mustafa Oral ve futbolcular sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. 
Hasan Türker Futbol Sahasında eksiyi bulan havada yapılan akşam antrenmanı sonrası Taner Çınar, “Arkadaşlar toplanalım. Başkanımız Avni Erboy’un mesajını ileteceğim” diyerek teknik heyet ve futbolcular saha ortasında bir araya getirdi. Ardından da hep birlikte antrenör Tolga Aktan’a dönüp alkışlarla “İyi ki doğdun Tolga Hocam” diyerek sürpriz yaptı. Yanlarında getirdikleri pastayı da Tolga Hocaya kestiren Bostanlısporlu futbolcular, birlik ve beraberlik için güzel bir mesaj da verdi.
Antrenör Tolga Aktan, "gerçekten büyük sürpriz yaşadım. Soğuk hava ve yorgunluğa karşın antrenman sonunda şahsıma yapılan jest beni hem sevindirdi, hem de çok mutlu etti. Bostanlıspor'da futbol oynadıktan sonra teknik ekipte yer almakla ne kadar doğru karar verdiğimi bir kes daha anladım. Başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Şubat ayında başlayacak İzmir 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek ve ilk hafta da şampiyonlukta iddialı bir kadro kuran Erdem Esentepespor ile karşılaşacak olan Bostanlıspor’un futbol şube sorumlusu Taner Çınar, takımın hedefini “Önce fair play, dostluk. İyi futbol ve ardından da sonuç” olarak açıkladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Semahat öğretmen vefat etti
Sonraki Haber Fikri Altay’ın hatırası Karşıyaka’da yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?