ANA SAYFA > SPOR > Bir baba hindi Mustafa’nın heykeli dikildi…

Bir baba hindi Mustafa’nın heykeli dikildi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir baba hindi Mustafa’nın heykeli dikildi…

Karşıyaka Spor Kulübü tribünlerinin renkli simalarından olan ve maçlardaki “Bir baba hindi… “ tezarühatıyla tanınan Mustafa Baykara’nın Karşıyaka İskele karşısından Karşıyaka Çarşı’ya girişinde heykeli dikildi.

KSK'nin yılların vefakar ve cefakar taraftarı "Etendim Mustafa" ve "Bir baba hindi Mustafa" olarak tanınan, Abdullah Mustafa Baykara'nın, Karşıyaka Belediyesi'nde yaptırılan, çarşı girişindeki heykeli düzenlenen törenle açıldı...
Bir banka oturur vaziyetteki heykeliyle poz veren Mustafa, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile de açılışa gelenlere “Bir baba hindi…” tezahüratı yaptırdı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı konuşmada “Mustafa ağabeye bir gün senin heykelini yaptıracağım dediğimde bana inanmadı. Onu ne zaman görürsem elinde bir dürüm oturduğu yerde onu yiyordu. Feruz’a (Bozaslan) sordum. O da bana başkanım Mustafa’nın heykeli ayakta olmaz. O hep oturuyor dediğinde bank aklımıza geldi ve  şimdi Mustafa ağabey bu banka oturuyor. Son Karşıyakalı kalıncaya kadar da hiç kimse onu oradan kaldıramayacak” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 12 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka’nın filedeki yıldızları yenilgisiz…
Sonraki Haber Araba çarpan Arif Dökel yoğun bakımda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


sedat uç sedat uç 18.02.2019

bence gereksiz ama bi atila ilhan olabilirdi

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?