ANA SAYFA > SPOR > Başkan Ergüllü'den taraftara teşekkür

Başkan Ergüllü'den taraftara teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Ergüllü'den taraftara teşekkür

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü Silifke Belediyespor galibiyetinin ardından taraftarlara teşekkür etti.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, "Bugün benim için çok anlamlı bir gündü. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı olarak eşsiz taraftarımızın huzuruna çıktığım ilk maç olduğu için heyecanlıydım. Benim için bu özel günde taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.

Başkan Ergüllü, "20 senedir alt liglerde bile şampiyonluk görmeyen ancak takımına olan tutkusuyla herkesi kendine hayran bırakan eşsiz taraftarımıza ise desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.Şu andan itibaren yapabileceğimiz tek şey teknik heyet ve takımımızın moral motivasyonunu en yüksek seviyede tutmak olmalı. Üst lige çıkmak adına camia olarak bütünleşmemiz gerekiyor. Çünkü kolkola ve omuzomuza girmiş bir Karşıyaka camiasının önünde hiç bir güç duramaz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi Karşıyaka sonunu getiremedi
Sonraki Haber Buca Onat Tüneli İzmir ulaşımına derin nefes aldıracak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?