ANA SAYFA > SPOR > Başkan Adayı Ergüllü çalışmalara başladı

Başkan Adayı Ergüllü çalışmalara başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Adayı Ergüllü çalışmalara başladı

Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı futbol şubesini yenilemek için girişimlere başlarken, camianın önemli isimleriyle birlikte başkanlığa aday olup yönetime kongre baskısı yapan Eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü’nün ise göreve gelirse teknik direktörlüğe Samet Aybaba’yı getirmek istediği öğrenildi.

İlker Ergüllü’nün, kariyerinde Beşiktaş ve Trabzonspor dahil Süper Lig’de birçok takımı çalıştırarak 2 Türkiye Kupası, 2 Spor Toto 1’inci Lig şampiyonluğu yaşayan Samet Aybaba’yla görüşmelere başlayıp prensipte el sıkıştığı bildirildi. Samet Aybaba, son olarak 2021 yılında Adana Demirspor’u Süper Lig’e çıkardıktan sonra takım çalıştırmadı.

Göreve seçilirse Karşıyaka’yı 6’ncı sezonunu geçireceği 3’üncü Lig’den mutlaka çıkarmak için yıldızlar topluluğu bir kadro oluşturmayı planlayan İlker Ergüllü’nün üst liglerden birçok oyuncuyla şimdiden temas kurmaya başladığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehitler için pedal çevirecek
Sonraki Haber Gaziemir’in çevreci çocukları eğlenerek öğrenecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?