ANA SAYFA > SPOR > Azat Yeşil: Stadı Yalı'ya ben yapacağım

Azat Yeşil: Stadı Yalı'ya ben yapacağım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azat Yeşil: Stadı Yalı'ya ben yapacağım

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka'nın yapımı yılan hikayesine dönen stadı ile ilgili Kulüp Başkanı Azat Yeşil'de önemli açıklamalar geldi.

Yeşil ilk ihalesi 2014 yılında yapılan, 2015'te ise temelleri atıldıktan sonra hiçbir işlem yapılmayan stat ile ilgili bürokratik anlamda gerekli tüm girişimleri yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ı ziyaret ederek stat talebini ileten Yeşil, mimar Bahadır Kul'un statla ilgili yaptığı ilk projeyi istediklerini belirterek, 'Stadı Yalı'ya ben yapacağım" dedi.

Yeşil, 111 yıllık kulübün stadının olmamasının üzücü olduğunu dile getirerek, "Plan ile ilgili sıkıntı kalmadı. Ya hükümetin bizi desteklemesiyle ya da ihalesinin yapılarak stadın yapılmasını istiyoruz. Şu koşullarda rekabet etmek istemiyoruz. Bir an önce temelin atılarak faaliyete geçilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

Dağ ile yaptığı görüşmenin detaylarını da paylaşan Yeşil, "Çimento ve demir konusunda oluşacak maliyeti üstlenin, stadı biz yapalım, dedik. İnşaatın en kısa sürede başlaması için destek verdiler. Karşıyaka Stadı Yalı'ya yapılacak. Kısa sürede çalışmalar başlayacak. İnşaat işiyle uğraştığım için kendi firmam aracılığıyla bu stadı yapabilirim. Yeter ki yükün bir kısmını üzerimizden alsınlar. Artık bu keyfi bir durum değil, ihtiyaç. Ben elimi taşın altına sokmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Yeni Asır

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli 2. Ana Jet Üssü Karayolu Alt Geçidi’nde güçlendirme çalışmaları sürüyor
Sonraki Haber Kızılay ormanına el ele 2023 fidan

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?