ANA SAYFA > SPOR > Ateş Özerk'in koltuğu adına tahsis edildi...

Ateş Özerk'in koltuğu adına tahsis edildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ateş Özerk'in koltuğu adına tahsis edildi...

Karşıyaka sporunun sembol isimlerinden, eski basketbolcu ve yönetici Ateş Özerk'in maç. izlediği koltuk adına tahsis edildi.

Karşıyaka Basketbolunun yaşayan tarihi,  babasının da başkanlık yaptığı Karşıyaka Spor Kulübü'nden sporculuk kariyerine altyapısında basketbol oynayarak başlayan ve daha sonra yöneticiliğe geçiş yapıp 30 yıla yakın bir süre aralıksız olarak kulübüne hizmet veren Ateş Özerk’in Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda her zaman oturup maçları izlediği yer sabitlendi... 
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu tribününde Ateş Özerk’in her zaman oturduğu ve Pınar Karşıyaka’nın maçlarını izlediği koltuk, özgeçmişi ve fotoğrafı ile birlikte dizayn edilerek basketbol hastası, eski yönetici ve basketbolcu, Karşıyaka'nın sembol isimlerinden Ateş Özerk’e tahsis edildi.
Karşıyaka Belediyesi'nden yapılan açıklamada,  “Ateş Özerk yıllarca yönetici olarak Kaf Sin Kaf’a büyük emekler verdi ve sonrasında da Pınar Karşıyaka’nın hiçbir maçını kaçırmadı. Hep salondaki yerini aldı, şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman tribünde oturduğu koltuğu boş kalmadı. Biz de Kaf Sin Kaf’ın yaşayan efsanesine minnetimizi sunmak ve vefamızı göstermek istedik. Değerli büyüğümüz Ateş Özerk ile birlikte tribünlerimizde Karşıyaka’mızın daha nice başarılarına tanıklık etmeyi diliyoruz” denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Mardin deplasmanında
Sonraki Haber Karşıyaka’da Gaziler Günü kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?