ANA SAYFA > SPOR > Anneler Günü'nde 35. kez Zübeyde Anne’ye koştular! 

Anneler Günü'nde 35. kez Zübeyde Anne’ye koştular! 

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anneler Günü'nde 35. kez Zübeyde Anne’ye koştular! 

Karşıyaka Belediyesi'nin Anneler Günü'ne özel geleneksel hale getirdiği “Zübeyde Hanım Koşusu” bugün yapıldı. Katılımcılar 4 kilometrelik parkuru koşarak Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’na ulaştı.

Zübeyde Hanım Koşusu'nun bu yıl 35.si yapıldı. Karşıya Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal ve Karşıyakalı milli atlet Semra Aksu’nun başlama işaretiyle Anayasa Meydanı’ndan yola çıkan 1850’si kayıtlı koşucu, 4 kilometrelik parkurda yarıştı. Koşuya Sivas’tan katılan 63 yaşındaki Fadime Demir, Dünya şampiyonu jimnastikçi İbrahim Çolak’ın babası Mehmet Çolak ailesiyle birlikte, Karşıoyaka Belediye Başkanının oğlu Cem Ünsal da koşucular arasında yer aldı.
Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nda son bulan koşuda bitiş noktasına ulaşan katılımcıları yine Başkan Ünsal ve Semra Aksu karşıladı. Çip sistemi ile gerçekleştirilen organizasyonun hemen ardından ödül töreni yapıldı. En küçüğü 10, en büyüğü 85 yaşında olan katılımcıların tamamına anı madalyası verilirken, genel klasman ve yaş kategorilerinde dereceye girenlere kupa takdim edildi. Törene Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi- Büyükelçi Yeşim Kebapçıoğlu da katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'da Anneler Günü kutlaması...
Sonraki Haber Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçerek 2. oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?