ANA SAYFA > SPOR > Amatörlere müjde... Maçlar başlayacak!..

Amatörlere müjde... Maçlar başlayacak!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Amatörlere müjde... Maçlar başlayacak!..

Korona Virüs önlemleri kapsamında yarıda kalan, oynanamayan amatör lig maçlarının yakında başlayacağı açıklandı.

Bu konuda TFF Amatör maçlar uygulama esaslarını yayınladı. 2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları yayınlandı.
2020-2021 sezonunda amatör futbol müsabaka, tescil ve disiplin uygulamaları, amatör lisans işlem bedelleri, amatör liglerde yaş ve kategorilerin yer aldığı uygulama esasları, 15 Ocak 2021 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilmiş olup TFF internet sitesinde yayınlandı.
Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek.
Amatör futbolcuların transfer işlemleri ise 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olup bitiş tarihi müsabakaların başlamasından sonra ayrıca ilan edilecek.
"2020-2021 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar" kitapçığı basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacaktır.
TFF'nin bugün yaptığı toplantısında kararın alındığını  belirten Erdem Esentepe Spor Kulübü Başkanı Metin Acaroğlu, Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği olarak her türlü hazırlıklarını günler önce yaptıklarını belirterek, "Şimdi sırada Karşıyaka Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi var. Onlardan destek bekliyor ve tesislerimizin bir an önce açılmasını diliyoruz" dedi. 

Amatör maçlara ilişkin kitapcık linki
https://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/5fd58f5ea7b444ecb8ddcad87a614ce2.pdf

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftülüğü Zübeyde Hanım Kompozisyon ve Şiir Yarışması düzenledi
Sonraki Haber Yunan Başkonsolos’tan Tugay’a dostluk ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?