ANA SAYFA > SPOR > Abdülkadir Akyıldız suskun...

Abdülkadir Akyıldız suskun...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Abdülkadir Akyıldız suskun...

Düşme korkusunu üzerinden atamayan Karşıyaka'da takımın en skorer ismi Abdülkadir, haftalardır suskun kaldı.

Sezon başında Kırşehir Belediyespor'dan transfer edilen 28 yaşındaki forvet, ilk yarıda 6 kez ağları sarsarak takımın en golcüsü oldu. İkinci yarının ilk haftasında Esenler Erokspor önünde takımını öne geçiren gole imza atıp gol sayısını 7'ye çıkaran tecrübeli oyuncu, ardından 6 maçtır skor üretemedi.

Ara transfer döneminde Can Muhammet ve Fatih Taşdelen'in alınmasıyla santrfordan forvet arkasına çekilen Abdülkadir, bu sezon ilk kez 6 maç üst üste gol atamazken, Kaf-Kaf bu periyotta 1 galibiyet, 3 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Grupta bu hafta cumartesi günü üst üste 8 mağlubiyet alan, son 17 maçın 16'sını kaybederek 4 puanla kurtuluş umutlarını tüketen düşme hattındaki Ceyhanspor'a konuk olacak Karşıyaka, kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Yeşil-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Fatih Ergen, Aykut ve Kerem yine görev yapamayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de de forma giyen eski Milli futbolcu Şenol Birol vefat etti
Sonraki Haber İzmir 8 Mart’a hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?