ANA SAYFA > SAĞLIK > Türk Kızılayı'ndan temiz yarınlar projesi

Türk Kızılayı'ndan temiz yarınlar projesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılayı'ndan temiz yarınlar projesi

Türk Kızılay İzmir İl Şubesinin yürüttüğü proje kapsamında ilk olarak Menderes ilçesinde bulunan Çatalca ve Çile İlkokullarında çocuklara hijyen ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımı yapılıp aynı zamanda da Genç Kızılay İzmir Gönüllüleri tarafından hijyen eğitimi de verildi.

Menderes ilçesinde bulunan Çatalca ve Çile İlkokullarında “Temiz Yarınlar Projesi “adlı hijyen eğitimi projesinin köylerimizdeki ilkokulları kapsayan ilk bölümü başlatıldı. Genç Kızılay İzmir Gönüllüleri tarafından, köylerdeki toplam 50 ilkokulda öğrenim gören ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencisine proje kapsamında hijyen ve temizlik kuralları anlatıldı.

Yaklaşık yarım saatlik eğitimin ardından, projenin yapılmasını öneren ve başından beri projeye destek veren Türk Kızılay İzmir İl Şubesi tarafından minik öğrencilere kırtasiye malzemesi ve hijyen kitlerinin dağıtımı yapıldı.

Genç Kızılay İzmir Gönüllüleri, minik kardeşlerine verdikleri eğitimleri uygulamalı olarak gösterdi. Proje sahibi Türk Kızılay İzmir İl Şube Başkanı Kerem Baykalmış,” yaptığımız bu projede, gönüllü ve personellerimiz, ilçe köy okullarında bulunan kardeşlerine ağız, diş sağlığı ve el hijyeni konularında eğitimler verdi. Aynı zamanda, eğitimlerini uygulamalı olarak gösterdiler. Bundan sonraki süreçte, gönüllülerimiz bunun gibi projelerde başka okullarda da eğitimler verecek” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Selçuk'ta 2022 yılı yardımlaşma ve dayanışma ile geçti
Sonraki Haber Gaziemir Belediyesi’nden çok yönlü sağlık hizmeti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?