ANA SAYFA > SAĞLIK > Türk Kızılay Karşıyaka'dan ücretsiz maske...

Türk Kızılay Karşıyaka'dan ücretsiz maske...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka'dan ücretsiz maske...

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka'da çalışmalarındaki başarısıyla en önde gelen STK'lardan birisi olan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi Karşıyakalılara ücretsiz maske dağıttı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı Kadınlar Kolunun organize ettiği ücretsiz maske dağıtımı Karşıyaka Çarşı ve çevresindeki banka önlerinde sıra bekleyen Karşıyakalar ile işletmesini açan esnaf, alış verişe ve dolaşmaya çıkan vatandaşlara yapıldı. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, kadınlar kolunun başarılı bir organizasyonuyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Karşıyakalılara her kademede, her gönüllümüz ile hizmet vermeye hızımızı kesmeden devam ediyoruz, daha da artan hizmetlerimizle edeceğiz" dedi. . 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Marei davasını kaybetti
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den sektöre destek annelere hediye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?