ANA SAYFA > SAĞLIK > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden kan bağışı çağrısı...

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden kan bağışı çağrısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden kan bağışı çağrısı...

Korona Virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdüren ve bu konuda da diğer şubeleri geride bırakarak Karşıyakalılardan büyük taktir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi kan stoklarındaki kritik seviye nedeniyle kan bağışı çağrısında bulundu.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi kan bağışı için Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ın oluruyla Karşıyaka Kaymakamlık Bahçesine kan aracını koydu. 

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, bu konuda Karşıyakalılar çağrıda bulunarak, "Değerli Bağışçımız,
ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 salgını ve Ramazan ayında olmamız sebebiyle kan stoklarımız kritik seviyeye gelmiştir.
Karşıyaka Kaymakamımızın İzniyle Hükümet Konağı bahçesinde bulunan araçlarımızda kan bağışınızı yapabilirsiniz. Unutmayınız kan hayat kurtarıyor. Karşıyakalıları ve kan bağışcılarımızı kan vermeğe davet ediyor ve bekliyoruz. Sen de kan ver, bir veya bir kaç hayat kurtar" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanata engel yok
Sonraki Haber Hem anneler sevinecek hem de çiçek üreticileri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?