ANA SAYFA > SAĞLIK > Sembolik Kırkmerdivenleri turuncuya boyandı

Sembolik Kırkmerdivenleri turuncuya boyandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sembolik Kırkmerdivenleri turuncuya boyandı

LÖSEV’in tüm Lösemili Çocuklara armağan ettiği 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında İzmir’in sembolik Kırkmerdivenleri Löseminin rengi turuncuya boyandı. LÖSEV gönüllüleri ile birlikte boyanan merdivenler lösemi için çarpıcı bir farkındalık yarattı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, İzmir'in Konak ilçesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından löseminin rengi turuncuya boyandı.

Konak Belediyesi’nin iş birliği ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen bu muazzam etkinlikte, Kırkmerdiven olarak bilinen sembolik merdivenler, LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından turuncuya büründü. Bu büyüleyici görsel dönüşüm, lösemi konusunda toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunmayı hedefliyor.

İzmirlilerin ilgi odağı haline gelen turuncu merdivenler, bölge sakinlerinin ve ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Herkes, bu sembolik adımla LÖSEV'in lösemi mücadelesine destek olmak amacıyla merdivenlerin önünde fotoğraf çektirerek bu anlamlı etkinliğe katıldı.

LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Edirne: “ Mücadelemize siz de destek verin”
LÖSEV'in İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne, "Bu coşkulu etkinlik, lösemiyle mücadelede toplumsal destek ve farkındalığın ne kadar büyük bir güç olduğunu gösteriyor. Siz de bu anlamlı anılarınızı sosyal medyada @losev1998’i etiketleyip, paylaşarak LÖSEV'in çabalarını ve lösemiye karşı verdiğimiz bu önemli mücadeleyi duyurabilirsiniz! Bu güzel çalışmaya Konak İlçesi’nde ev sahipliği yapan belediyemize teşekkür ederiz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı İş Kadınları Atatürk ve şehitler için lokma döktürdü
Sonraki Haber İyi Parti İzmir’de İl Divan Listesi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?