ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlık Müdürü Çığırgil: Yalan rakamlara inanmayın

Sağlık Müdürü Çığırgil: Yalan rakamlara inanmayın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlık Müdürü Çığırgil: Yalan rakamlara inanmayın

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, sosyal medyada dolaşan ve hiç bir doğruluğu olmayan rakamlara inanılmamasını söyledi.

En doğru haberleri Sağlık Bakanı ve sağlık bakanlığı yetkililerin resmi açıklamasından alınması gerektiğini de sözlerine ekleyen Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil,  "Evden çıkmayalım. Acil ve zaruri çıkılması halinde de maskesiz, eldivensiz dışarıya çıkmayalı. Mümkün mertebe çok mecbur olmadıkça evde kalalım. En doğrusu bu" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’nın tamamı karış karış dezenfekte edildi
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir gıda paketlerine kavurma da ekledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Ali Cengiz Kurt Ali Cengiz Kurt 06.04.2020

Toplam sayı sağlık bakanlığının verileri ile uyumlu. Doğru değil diyorsanız doğrusunu siz açıklayın yüreğiniz yetiyorsa. Açıklaın ki bizde tehlikeyi bilerek daha dikkatli davranalım. Başımızı kuma gömersek virüs çok can alır.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?