ANA SAYFA > SAĞLIK > Ramazan Bayramı denetlemeleri sıklaştırıldı

Ramazan Bayramı denetlemeleri sıklaştırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ramazan Bayramı denetlemeleri sıklaştırıldı

Korona Virüs tedbirleri kapsamında saha çalışmalarına devam eden, Karşıyaka Vefa Sosyal Grubunda yer alan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramına yönelik denetimlerini de sıklaştırdı.

Özellikle yeniden açılan Karşıyaka Çarşısındaki yoğunluk ve ara sokaklardaki gıdaya yönelik işletmeler başta olmak üzere, Alaybey, Nergiz, Şemikler gibi çarşıları olan mahallelerdeki gıda işletmelerine ani baskın nitelikli denetleme çalışmaları yapan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri göz açtırmıyor. Hatalı gördükleri, kurallara uymayan ve yönetmeliklerin dışına çıkan işletmeleri uyarmanın yanı sıra cezai işlem de uyguluyor. Özellikle korona virüs tedbirleri konusunda son derece hassas çalışmalar yapan ekiplerin son ana kadar çalışmasını sahada devam edeceğini ifade eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, “vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. Ekip arkadaşlarım bu konuda sıfır taviz ile saha çalışmalarını yoğunlaştırdı. Normalleşmeye doğru adımların atıldığı şu günlerde Ramazan Bayramının da yaklaşması ile denetimlerimiz daha da arttı. Artarak da devam edecek. Maskesiz çalışmalara ve sosyal mesafe iş yerlerinde de çok büyük önem taşımaktadır. Temizlik de bizim için olmazsa olmalardan birisi. Bu konuda esnaf arkadaşlarımızdan ve işyeri sahiplerinden özen göstermelerini bekliyor ve istiyoruz” dedi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, Alaybey Mahallesi Muhtarını ziyaret etti
Sonraki Haber Başkan Sengel: Herkes çocukların şen kahkahalarını duymak istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?