ANA SAYFA > SAĞLIK > Ramazan ayı nedeniyle denetimler daha da arttırıldı

Ramazan ayı nedeniyle denetimler daha da arttırıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ramazan ayı nedeniyle denetimler daha da arttırıldı

Korona Virüs tedbirleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini daha da arttırdı.

Ekiplerin çalışmaları bugün fırın, süpermarket, kasap ağırlıklı olarak devam ediyor.
Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, “Bugünkü gıda kontrol faaliyetlerimiz ve denetimlerimizde Ramazan ayı dolayısı ile üretim yerlerine ağırlık veriyoruz. Ayrıca ekip arkadaşlarımızın kontrolleri sağlarken aynı zamanda da Covit-19 (korona virüs) ile ilgili gerekli bilgilendirme ve uyarılarımızı da yapıyor.  Kontroller sırasında sağlığa aykırı olarak gördüklerimizin giderilmesi yoluna gidiyor ve cezai işlemler de uyguluyoruz. Aynı zaman da Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bilgi veriyoruz. Çalışmalarımız gün boyu devam edecek. Denetimleri Ramazan ayı nedeniyle daha da sıklaştırdık” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber En Rahat Pijama Takımı Modelleri
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka'dan muhtarlara sağlık seti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?