ANA SAYFA > SAĞLIK > Ne maske, ne de sosyal mesafe...

Ne maske, ne de sosyal mesafe...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ne maske, ne de sosyal mesafe...

Korona Virüs tedbirleri kapsamında olmazsa olmazlardan maske ve sosyal mesafe pek çok alanda yok sayılıyor.

Sıcakların artması, sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ermesiyle birlikte (+65 hariç) sahil kesimlerine akın eden, evde kalanların da deniz kıyılarını tercih ettiği Karşıyaka'da maske takma ve sosyal mesafeye uyma hemen hemen yok gibi... 
Duyarlı vatandaşların maske takarak dolaşmalarının yanı sıra vurdumduymazların maske takmadan yan yana, kol kola dolaşmaları tepki de çekmeye başladı. Duyarlı vatandaşların "yetkililer neden kontrol etmiyor" serzenişlerinde bulunmaları da sorunu ne yazık ki çözemiyor. 
Maske takmanın zorunlu hale getirilmesinden çok, maske takıp takılmadığı ve sosyal mesafeye uyulması konusunda yetkililerin daha da hassas davranmaları şart olduğunu ifade eden Karşıyakalılar, yetkilileri uyarıyor.
Denetlemelerin korona virüs önlemleri için gerekli olduğunu ifade eden Karşıyakalıların, özellikle spor yapanların çimlerin üzerinde yayılarak, spor alanlarının yakınında nargile kömürlerini yakmaları, nargile içmeleri de ayrı bir şikayet konusu.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 4
Önceki Haber Osman Ertöz'den bir şampiyonluk daha...
Sonraki Haber İncirde ''İlekleme'' dönemi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?