ANA SAYFA > SAĞLIK > Meme kanserine karşı zumba...

Meme kanserine karşı zumba...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Meme kanserine karşı zumba...

Halk sağlığının korunmasına katkı sağlamak amacıyla bilinçlendirme çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında zumba etkinliği düzenledi. Muharrem Candaş Spor Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen organizasyon yoğun ilgi gördü.

Hastalığın simgesi olan pembe renkli tişörtler giyen yaklaşık 300 kadın, iki saat boyunca eğitmenler eşliğinde zumba yaptı. Etkinlikte meme kanserine karşı farkındalık yaratılırken, sağlıklı yaşam için sporun önemine de dikkat çekildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla sürekli olarak spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlediğimiz zumba etkinliğiyle de giderek yaygınlaşan bu hastalığa dikkat çekmeye çalıştık. Kadınlarımızla el ele verip farkındalık yarattık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teniste çeyrek ve yarı final heyecanı...
Sonraki Haber Başkan Büyükkarcı soruları cevapladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?