ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İzmir'den miniklere yılbaşı partisi

LÖSEV İzmir'den miniklere yılbaşı partisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İzmir'den miniklere yılbaşı partisi

Lösemi ve kanserle mücadele eden miniklerin partisi 25 Aralık Pazar günü İzmir Wyndham Grand Özdilek’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Lösemi ve kanserle mücadele eden minikler dans, müzik gösterileri ve sürprizlerle dolu partide doyasıya eğlendi. Yeni yıl pastasını birlikte kestikleri partide çocuklar palyaço ve noel baba kostümlü animatörlerle, sihirbaz gösterisiyle keyifli anlar yaşadı. Çocukların en önemli yeni yıl dileği ise hem kendileri hem diğer kardeşleri ve tüm çocuklar için “Sağlık” oldu. 

 “Yeni Yılı Umutla Bakan Gözlerle Karşılıyoruz”
LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler yetkilisi Tülin Tunca Yüce yaptığı açıklamada “Uzun bir mücadele gerektiren lösemi ve kanser gibi zor hastalıklarda her an hissedilecek şekilde moral ve motivasyona ihtiyaç duyuluyor. İşte bu nedenlerle, yılbaşında da çocuklarımızı ve ailelerini yalnız bırakmıyoruz. Yeni yılı coşku içinde ve geleceğe umutla bakan gözlerle karşılıyoruz. Tüm bağışçılarımıza yıl boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor sağlıklı bir yıl diliyoruz”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'a Yılın Spor Kulübü Ödülü...
Sonraki Haber Kaliteli Cartier Kadın Saat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?