ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'deydi

LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'deydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV İyilikler Tırı İzmir'deydi

LÖSEV, “İyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’in İyilikler Tırı 30 Haziran Perşembe günü İzmir Gündoğdu Meydanı’n da hasta aileler ile buluştu.

Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırı’nda aileler ihtiyacı olan ürünleri aldılar. Aynı zamanda vakfın çalışanları yiyecek ve içecek ikramı yaparlarken hasta aileler animasyon gösterileri ve müzik dinletisi eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

Aileler gıda, kıyafet, et ve kırtasiye ihtiyacını karşılarken ‘LÖSEV bütün hastalık sürecimiz boyunca hep yanımızdaydı. Maddi ve manevi bütün desteğini bizden hiç eksik etmedi. Allah LÖSEV’den razı olsun, Üstün Bey’e teşekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandılar. 

LÖSEV “Mutlu Et” İzmir’de Devam Ediyor
LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV İyilikler Tırı etkinliği kapsamında İzmir’de gerçekleştirilen etkinlikte LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın grubu belli oldu...
Sonraki Haber Aliağa Sanat Günleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?