ANA SAYFA > SAĞLIK > LÖSEV 20.yılını muteşem bir konserle kutladı

LÖSEV 20.yılını muteşem bir konserle kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV 20.yılını muteşem bir konserle kutladı

5 Kasım 2018 Pazartesi günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 20. yılını muhteşem bir konserle kutlayan LÖSEV, değerli Şef Rengim GÖKMEN eşliğinde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, değerli solist Teyfik RODOS ve kıymetli sanatçı Zülfü LİVANELİ’nin katılımıyla gönül dostlarına müzik ziyafeti yaşattı.

Şef Rengim Gökmen yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın Livaneli şarkılarını yorumladığı unutulmaz gecenin en özel sürprizi ise Zülfü LİVANELİ’ye, tedavi süreci tamamlanmış lösemili çocuklardan oluşan LÖSEV Çocuk Korosu’nun da eşlik etmesi oldu.

Zorlu mücadelelerini zaferle tamamlayan ve tedavisi devam eden kardeşleri için sahneye çıkan zorlu kahraman çocuklar, Livaneli şarkılarını değerli orkestra ve sanatçıların destekleriyle coşkuyla söylediler.

LÖSEV yetkilileri, vakfa kayıtlı ailelerine, bağışçılarına, gönüllülerine, tüm kıymetli destekçilerine bu özel gecede 20 yıllık büyük LÖSEV ailesinin gücünü bir kez daha vurguladıkları için teşekkürlerini ilettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Agora görünür hale geldi...
Sonraki Haber Denizdeki yosunlar temizleniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?