ANA SAYFA > SAĞLIK > Küçük Eda için verilecek konsere davet

Küçük Eda için verilecek konsere davet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Küçük Eda için verilecek konsere davet

Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KÜDAY .Y.D.D), 8 yaşında 34 sefer ameliyat geçirmiş Küçük Eda için bugün konser düzenliyor.

Geçtiğimiz ağustos ayında Karşıyaka’da kurulan dernek, ihtiyaç sahibi tüm bireylere, başta çocuklar ve dezavantajlı bireylere gıda, kıyafet, üniversite öğrencilerine ev eşyası gibi yardımlarda bulunuyor.
Başta çocuklara yardım amaçlı olarak 62 kişi bir araya gelerek derneği kurduklarını belirten Ebru Tokgöz şunları söyledi.
“Bugüne kadar down sendromlu çocuklarla etkinlik, yılbaşında 500 adet ihtiyaç sahibi çocuklara oyuncak, İzmir’in Sancaklı köyüne gidilip oyuncak ve kıyafet dağıtımı, LÖSEV’le savaşan çocuklara oyuncak hediye ettik. Ahmet Pristina Kültür Merkezi’nde 8 yaşında 34 sefer ameliyat geçirmiş Küçük Eda ya özel korse almak için konser düzenledik. Bu konserin geliri ile Eda’nın özel korse alacağız.  Bundan sonraki tüm yapacağımız destekler öncelikle çocukların sağlığı için olacaktır. 
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Tramvayı hizmette...
Sonraki Haber Dr. Zeren’den müzeye…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?