ANA SAYFA > SAĞLIK > Konak Metrosu, LÖSEV'in 25. yılını renkli bir şekilde kutluyor

Konak Metrosu, LÖSEV'in 25. yılını renkli bir şekilde kutluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konak Metrosu, LÖSEV'in 25. yılını renkli bir şekilde kutluyor

Konak Metrosu'nun merdivenlerinin turuncuya boyanması, LÖSEV'in 25 yılını vurgulamanın bir simgesi olarak ortaya çıktı. LÖSEV'in çocukları ve gönullüleri LÖSEV'in 25. yıl logosu ve başarı hikayelesini merdivenlere işledi.

İzmir Metro A.Ş'nin alan tahsisi ve destekleri ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk çalışması, LÖSEV'in önemli misyonuna destek olmanın yanı sıra, toplumda farkındalık yaratma amacını da taşıyor. Turuncu basamaklar, LÖSEV'in her bir çocuğunun cesaretini, dayanışmasını ve başarılarını simgeliyor. Her adım, binlerce hikayenin bir parçası ve umudun bir sembolü.
 
LÖSEV'le 25 Yıl, sadece bir geçmişe bir bakış değil, gelecekte daha fazla umut ve iyilik için bir çağrıdır. Konak Metrosu'nun turuncu basamakları, bu çağrının bir parçası ve binlerce hikayenin anıtıdır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar Belediye Meclisi yeni dönem ilk toplantısını gerçekleştirdi
Sonraki Haber Filiz Başkan'dan ortaklaşma çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?