ANA SAYFA > SAĞLIK > KİTVAK'a büyük destek

KİTVAK'a büyük destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK'a büyük destek

KİTVAK’a (Kemik İliği Transplantasyon Ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) büyük bir destek daha Mistral Carrera Spor Merkezi ve British Town Dil Okulları’ndan geldi.

Geliştirilen “Kitvak’la Biz de Varız” projesiyle Mistral Carrera Fitness ve Spa Merkezi ile 41 şubeli British Town Dil Okullarına kayıt yaptıranlar isterlerse Kitvak’a bağışta bulunarak bu kurumlardan indirimli hizmet alabilecek. Bu projenin çok anlamlı olduğunu belirten KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, “Hem Vakfımıza önemli bir katkı sağlanacak hem de Vakfımızın adı Türkiye genelinde daha çok duyulacak” dedi.

Proje ile ilgili protokol dün Soncul ile  Mistral Carrera Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner arasında imzalanarak hayata geçirildi. Mistral Carrera’da gerçekleşen imza töreninde  vakıf yönetim kurulu üyeleri ve grup yöneticileri de hazır bulunurken, bu işbirliğine çok önem verdiklerini belirten Kahramaner şunları söyledi:
“Kitvak İzmir’e çok önemli eserler kazandıran bir vakıf, kanser hastanesi ve konukevlerinden de Türkiye’nin her köşesinden gelen hasta ve yakınları yararlanıyor. Biz de grup olarak bünyemizdeki spor ve eğitim kurumlarımızla hayatın her alanında önemli işlere imza atmayı hedefliyoruz. Sporu teşvik etmeyi, sporcuları desteklemeyi, dil öğrenimiyle yeni ufuklar açmayı amaçlarken, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmayı görev sayıyoruz. Çalışmalarını çok değerli bulduğumuz KİTVAK’a katkı sağlamak istiyoruz. Bu amaçla bir proje geliştirdik. Spor merkezimizden yararlanan üyelerimiz, dil okullarından eğitim alan öğrencilerimiz kayıt yenileme ya da yeni kayıt yaptıranlara Kitvak’ı, eserlerini tanıtıp onları katkı yapmaya davet edeceğiz. Sembolik bağışları yaptıkları takdirde de onlarda karşılığında aidat ve kurs ücretlerinde indirim alacaklar. Ben üyelerimizin bu projeye gönülden destek olacaklarına inanıyorum.”

Öte yandan bu projenin vakfa destek sağlamasının yanında adının, çalışmalarının daha geniş kitlelere duyurulmasını sağlayacağını belirten KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul duygularını şöyle dile getirdi:
“KİTVAK tüm eserlerini, etkinliklerini hayırsever kişi ve kuruluşların destekleriyle gerçekleştiriyor. Bu destekler sayesinde biz de onkoloji tedavisi gören çocuklarımıza hizmet için çabalıyoruz. Bu projeyle Mistral Carrera üyelerine ve Türkiye’nin çeşitli illerinde şubeleri bulunan British Town dil okulu öğrencilerine ulaşacak, vakfımızı tanıtacak ve destek bulacağız. Sayın Melih Kahramaner’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

Mistral Carrera’ya yeni üye olacaklar ile halen üye durumunda bulunanların üyelik yenilemeleri sırasında KİTVAK’a yapılacak 50 TL tutarındaki bağış karşılığında üyelik aidatlarından 200 TL indirim yapılacak. Ayrıca British Town okullarının şubelerinde öğretim gören kişilerin KİTVAK’a 25 TL bağış yapması halinde okul ücretinden 150 TL indirim yapılacak. Üyeler ve öğrenciler bu bağışları KİTVAK web sitesi üzerinden sanal pos uygulamasıyla yatıracak, bağışlar direkt olarak vakıf hesabına geçecek.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN 9 yaşında
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, FMP Belgrad’a kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?