ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka'ya yeni semt polikliniği...

Karşıyaka'ya yeni semt polikliniği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya yeni semt polikliniği...

İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, Karşıyaka'da hizmet verecek olan semt polikliniği inşaatının 4 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Karşıyaka Devlet Hastanesinin yerine yapılacak olan semt polikliniği inşaatında incelemelerde bulunan Salnur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bin metrekareden fazla bir alanda yapımına devam eden inşaat çalışmasının planlandığı gibi devam ettiğini ifade etti.

Karşıyaka ilçesine yeni devlet hastanesi yapılıncaya kadar semt polikliniğinin vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Salnur, "Karşıyaka ilçesinde hizmet verecek olan semt polikliniğini 4 ay içinde tamamlamayı planlıyoruz. Bina tek katlı olacak. Dahiliyeden, kardiyolojiye kadar 18 poliklinik vatandaşlarımıza hizmet verecek. Günde bin den fazla hastamız burada şifa bulacak." şeklinde konuştu.

Salnur ayrıca, hükümetin İzmir'deki sağlık yatırımlarına çok önem verdiğini, bunun en önemli gösterisinin Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesi olduğunu belirterek, ilçelerde yapılan devlet hastanesi inşaatlarının hızlı bir şekilde devam ettiğini de sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Sertel Mavişehir'deki arsayı Meclis gündemine taşıdı
Sonraki Haber EÜ Karşıyaka Sağlık Yerleşkesi hizmete açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?