ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka'da filyasyon çalışmalarına ara verilmedi

Karşıyaka'da filyasyon çalışmalarına ara verilmedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da filyasyon çalışmalarına ara verilmedi

Korona Virüs tedbirlerinde başarıya ulaşmanın en etken rolünü oynayan filyasyon çalışmaları Karşıyaka'da bayram boyunca da devam etti.

Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekipleri bayramın ilk iki günü ve bugün filyasyon çalışmalarını sürdürdü.
Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, "Bayramda filyasyon çalışmalarımız durmadan devam etti. Mahallelerimizde ve sahadaki takip çalışmalarımız olumlu geçiyor. Çalışmalardan son derece memnunuz. Hastalığın yayılmaması için elimizden gelenden daha fazlasını yapma gayreti içinde olan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor ve hepsinin bayramını gönülden kutluyorum. Bu arada tüm sağlık çalışanları başta olmak üzere vatandaşlarımızın bayramı kutlu olsun. Evde kalalım, gelecek bayramlar da bol bol hasret giderelim" dedi.
Dr. Çığırgil, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığındaki Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu içinde de yer alan sağlık çalışanlarının bayram ve sokağa çıkma yasağında 150 yaşlımıza hizmet götürüldüğünü de ifade etti.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Girgin: Karşıyakalı olduğum için Karşıyaka’da oynuyorum
Sonraki Haber Başkan Tugay’dan Yamanlar’a bayram ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?