ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Tarım Müdürlüğü 7/24 denetimi sürdürüyor...

Karşıyaka Tarım Müdürlüğü 7/24 denetimi sürdürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tarım Müdürlüğü 7/24 denetimi sürdürüyor...

Normal denetim çalışmalarını Korona Virüs tedbir önlemleri kapsamında daha da arttıran Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerini 7/24 çalıştırmaya başladı.

Gıda ürünlerinin hijyenik ortamlarda üretilmesi ve satılması konusunda son derece titiz davranan ve çeşitli önlemler aldıran Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, denetimlerinde sakıncalı gördükleri durumlarda uyarı ve cezai işlemler de uyguluyorlar. 
Ülkemizin çok hassas bir durumdan geçtiğini, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, ekiplerinin var gücüyle çalışmalarına ve denetimlere devam ettiğini ifade ederek şöyle dedi:
"Bakanlığımızın talimatları gereğince de tarımsal üretimin, çiftçilerimizin üretim alanlarına erişimin kısıtlanmaması, hasat ile elde edilen ürünler ile tarımsal girdilerin pazara ulaşımının engellenmeyecek şekilde aksatılmadan yürütülmesi için de gerekli tüm tedbirlerimizi aldık.  Karşıyaka'da yapılması gerekenden daha fazlasını yapmanın ve insan sağlığının ön planda olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Karşıyakalılardan ricamız evde kalmalarıdır" dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Piknik, spor yapmak, balık tutmak yasaklandı!..
Sonraki Haber Doktor Başkan mahalle mahalle geziyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?