ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka sağlık için yürüdü...

Karşıyaka sağlık için yürüdü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sağlık için yürüdü...

Karşıyaka’da Halk Sağlığı Haftası nedeni ile sağlık için yürüyüş düzenlendi..

03 – 09 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Halk Sağlığı Haftası”  kapsamında İzmir İl ve Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Karşıyaka Hükümet Konağı önünden başlayan Bahriye Üçok Bulvarı ve Kemalpaşa caddesi takip edilerek İskelede sonlanan “Sağlığımız İçin Yürüyoruz”  yürüyüşü düzenlendi.
“Sağlığımız İçin Yürüyoruz” yürüyüşüne Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,  İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Bayrakcı, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Gökhan Afacan, Dr. Neşe Zeren Nohutçu, Karşıyaka İlçe sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, BESİAD Başkanı Ali Akdaş, aile hekimleri, Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanlığı çalışanları ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Yürüyüşün başlangıcında konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel Katılanlara teşekkür etti, sağlıklı yaşamak için yürümenin, hareketli yaşamanın önemine değindi.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Bayrakcı ise yürüyüşün amacının fiziksel aktivitenin yararlarına dikkat çekmek, bu konuda toplum bilinci oluşturmak, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Karşıyaka Hükümet Konağı önünden başlayan Bahriye Üçok Bulvarı ve Kemalpaşa Caddesi takip edilerek İskelede sonlanan “Sağlığımız İçin Yürüyoruz”  yürüyüşünde, ellerinde  “Sağlık İçin Harekete Geç”, “ Her gün 10 bin Adım”, “Sağlıklı Beslen, Hareket Et”, “Sağlığımız İçin Yürüyoruz” gibi dövizlerle yürüyen sağlık çalışanlarına halkın ilgisi de büyük oldu.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı 87. kez kapılarını açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?