ANA SAYFA > SAĞLIK > İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nden sağlık atağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nden sağlık atağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’nden sağlık atağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan hastalara verdiği sağlık hizmetini 30 ilçeye yaydı. Kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açtı.

Eşrefpaşa Hastanesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda sürdürdüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Yatalak durumdaki yaşlı, hasta ve engellilere verdiği evde bakım hizmetini 30 ilçeye çıkartan Eşrefpaşa Hastanesi, kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açtı.

Hastane erişimine kısıtlı olan vatandaşların yanındayız
Kentin dört bir yanına hizmet götürmek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tunç Soyer, “Devlet baba, belediye ana olmalıdır. Biz, belediye ana olarak hiçbir ayrım gözetmeden herkese sahip çıkıyoruz. Merkezden uzak ilçelerimizde hastane erişimine kısıtlı olan vatandaşlarımızın yanındayız” diye konuştu.

Kan tahlilinden reçeteye kadar destek
Eşrefpaşa Hastanesi’nin uzman ekibi evlere giderek sadece yara bakımı ve pansuman yapmakla kalmıyor, kan tahlilinden reçeteye kadar her konuda destek veriyor. Projeden faydalanan hastaların evlerinde diş tedavisi olması da mümkün. 

Çağrı Hattı: 293 80 20
Evde Bakım Ekibi doktor, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ve fizyoterapistten oluşuyor. Evde bakım hizmeti için detaylı bilgi 293 80 20 ya da 153 numaralı telefondan alınabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da günde 150 can dosta şifa
Sonraki Haber Çeşme'ye su müjdesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?