ANA SAYFA > SAĞLIK > İlk kan başkandan

İlk kan başkandan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlk kan başkandan

Türk Kızılay’ında kan stoklarının azalmasından dolayı kan bağışı çağrısına ilk koşan Karşıyaka belediyesi oldu. Kampanyada ilk kanı Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay bağışladı.

Türk Kızılay’ı İzmir Kan Bölge Müdürlüğü ve Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” mottosu ile başlattığı kan bağış kampanyası çağrısına Karşıyaka Belediyesi başkan ve çalışanları destek vererek kan bağışında bulundu.
Karşıyaka Belediyesi önünde konuşlandırılan Kızılay kan bağış aracında kan vermek isteyen belediye çalışanları kuyruk oluşturdu.
İlk kanı Başkan bağışladı
“Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır” kan bağışında ilk kanı Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay bağışladı. Karşıyaka Kent A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Önder Koç ve belediye çalışanları da sıra ile kan bağışında bulundu.
İki gün sürecek kan bağışı kampanyasına Karşıyakalılardan destek beklediklerini belirten Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Türk Kızılay Kan Hizmetleri Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Barış Dolaş, İzmir Kan Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul ve personellerimizle birlikte buradayız. Duyarlı halkımızın kan bağışına desteklerini bekliyoruz. Kendileri bir tıp insanı, doktor olan Karşıyaka 
Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a ve belediye çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da kan bağışının son derece önemli olduğunu belirterek “Kan bağışında bulunarak bir hayat kurtarabiliriz. Sıcaklardan dolayı kan bağışında düşme oluyor. Halkımızı kan bağışına davet ediyorum.  “Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır”. Bağışlanan bir kan bir hayat kurtaracağı unutmamak lazım” dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir bir itirazla 3 yıl kaybedecek
Sonraki Haber Alpay Koldaş Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?